Το ABC ζητάει από την Shondaland spinoff του “Grey’s Anatomy”

May 21, 2017
By
Facebook
Share it!!

  Καλά ακούσατε φίλοι μου, η Shonda Rhimes φέρνει μια ακόμη δραματική σειρά στο ABC.

  Στην απευθείας παρουσίαση του τηλεοπτικού δικτύου του ABC, αποκαλύφθηκε ότι η νέα σειρά ζητήθηκε απευθείας από την Shondaland.

  Αντίθετα με το προηγούμενο spinoff, το Private Practice, η νέα σειρά δεν περιλαμβάνει γιατρούς. Αυτή τη φορά ακολουθεί τις ιστορίες μιας ομάδας πυροσβεστών σε ένα σταθμό πυροσβεστικής με έδρα το Σιάτλ. Η ανακοίνωση τύπου από το ABC αναφέρει «Από τον διοικητή του σταθμού μέχρι τον πιο νέο πυροσβέστη, ακολουθούμε αυτούς τους γενναίους άντρες κι αυτές τις θαρραλέες γυναίκες καθώς ρισκάρουν τις ζωές και τις καρδιές τους, τόσο όσο βρίσκονται επί το καθήκον όσο και στην προσωπική τους ζωή».

  Μιλώντας για την νέα σειρά, ο Πρόεδρος του ABC Entertainment, Channing Dungey λέει «Κανείς δεν μπορεί να συνδυάσει καλύτερα από την Shonda τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες στο καθήκον με το δράμα στην προσωπική τους ζωή. Και η πόλη του Σιάτλ, τόσο χαρακτηριστική από το Grey’s, είναι το τέλειο υπόβαθρο γι’ αυτό το συναρπαστικό spinoff».

  Δημιουργός και διευθύντρια παραγωγής του νέου spinoff είναι η Stacy McKee, με υπεύθυνες παραγωγής τις Shonda Rhimes και Betsy Beers. Η παραγωγή της σειράς γίνεται από τα ABC Studios.

  Φαίνεται πως το ABC προσπαθεί να αναπαράγει την επιτυχία του NBC με τα Chicago Fire, Chicago Justice, Chicago P.D. και Chicago Med. Ή μήπως η Shonda Rhimes απλά αρχίζει να ξεμένει από πρωτότυπες ιδέες;

  via

  Share it!!
   Facebook

   Tags: , ,