Το CBS “βλέπει” spin-off με τον Σέλντον ως πρωταγωνιστή

November 10, 2016
By
Facebook
Share it!!

  "The Cohabitation Experimentation" -- Pictured: Sheldon Cooper (Jim Parsons). When Amy's apartment floods, she proposes a "cohabitation experiment" with Sheldon. Also, Howard and Bernadette are upset when Koothrappali learns the gender of the baby before them, on THE BIG BANG THEORY, Monday, Oct. 10 (8:00-8:31 PM, ET/PT), on the CBS Television Network. Photo: Michael Yarish/Warner Bros. Entertainment Inc. © 2016 WBEI. All rights reserved.

  Το Big Bang Theory, λοιπόν, διευρύνεται κι άλλο.

  Το CBS ετοιμάζει spin-off της σειράς που θα επικεντρώνεται στα εφηβικά χρόνια του Σέλντον, το ρόλο του οποίου υποδύεται ο Τζιμ Πάρσον, όπως επιβεβαιώνει το αμερικανικό περιοδικό EW. Το CBS και η Warner Bros. αρνήθηκαν να το σχολιάσουν.

  Το spin-off βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια προγραμματισμού. Κανείς από τους ηθοποιούς της βασικής σειράς δεν έχει δεσμευτεί ακόμη, εκτός από τον Πάρσονς, ο οποίος λέγεται ότι θα αναλάβει ρόλο παραγωγού μαζί με τους Bill Prady, Chuck Lorre και Steve Molaro από την αρχική σειρά.

  Αυτή τη στιγμή το Big Bang Theory βρίσκεται στην 10η σεζόν του και είναι η νούμερο 1 κωμωδία στην ζώνη υψηλής τηλεθέασης, με μέσο όρο περισσότερους από 19 εκατομμύρια θεατές και ποσοστό 5,8 στο κοινό ηλικίας 18-49.

  Την ώρα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις των πρωταγωνιστών του Big Bang Theory για την ανανέωση των συμβολαίων τους, το CBS δηλώνει βέβαιο ότι η κωμωδία θα συνεχιστεί και πέρα από την 10η σεζόν. “Θα συνεχίσουμε για όσο καιρό θέλει ο κόσμος να προβάλλεται το Big Bang”, δήλωσε το καλοκαίρι ο επικεφαλής του CBS, Γκλεν Γκέλερ. “Μακάρι να συνεχίσουμε για πάντα”.

  Από την πλευρά του, ο Molaro είπε στο EW ότι δεν θεωρεί ότι η 10η σεζόν θα είναι η τελευταία, αλλά έχει σχηματίσει μια άποψη για τον τρόπο που θα μπορούσε να τελειώσει η σειρά. “Διάφορες σκέψεις γυρίζουν στο μυαλό μου, αλλά δεν τις έχουμε ακόμα συζητήσει”, είπε μετά το φινάλε της 9ης σεζόν. “Έχω μονίμως την αίσθηση ότι κάτι τέτοιο θα καθυστερήσει πάρα πολύ. Μέχρι να φτάσει κοντά στο να γίνει πραγματικότητα, δεν πρόκειται να κάτσω να το σκεφτώ ιδιαίτερα, γιατί το μόνο που θα καταφέρω είναι να λυπηθώ”.

  via

  Share it!!
   Facebook

   Tags: ,