Έρχεται crossover The Walking Dead/Fear TWD

October 8, 2017
By
Facebook
Share it!!

  Στο New York Comic-Con ο δημιουργός του The Walking Dead, Robert Kirkman, αποκάλυψε πως ένα crossover ανάμεσα στη σειρά The Walking Dead αλλά και στη prequel σειρά Fear the Walking Dead, είναι στα αρχικά στάδια παραγωγής. Αυτό που είναι γνωστό μέχρι στιγμής είναι πως ένας χαρακτήρας θα εμφανιστεί και στις δύο σειρές.

  Ο Kirkman δήλωσε: “Επιθυμούμε οι δύο σειρές να είναι αυτόνομες και να περιγράφουν τις δικές τους ιστορίες. Πιστεύω όμως πως έχουμε πλέον φτάσει σε ένα σημείο που το Fear the Walking Dead έχει εδραιώσει τη θέση του και έχει την ταυτότητα του. Έτσι μπορούμε να πειραματιστούμε. Ένας χαρακτήρας θα πάει από τη μία σειρά στην άλλη. Δεν θα αποκαλύψω το όνομα του όμως. Τώρα τι σημαίνει αυτό; Θα δούμε ένα backstory από ένα χαρακτήρα του The Walking Dead να εμφανίζεται στο Fear; ή θα δούμε στο The Walking Dead έναν χαρακτήρα του Fear σε μία μελλοντική του έκδοση;”

  Ο Kirkman δήλωσε πως περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν στους επόμενους μήνες. Εν τω μεταξύ στην επίσημη σελίδα της σειράς στο Twitter εμφανίστηκε η παρακάτω ανάρτηση:

   

  via

  Share it!!
   Facebook

   Tags: , , ,