Το Φθινοπωρινό Πρόγραμμα Του Καναλιού CW

May 19, 2016
By
Facebook
Share it!!

  the-cw-logo1

  Το πρόγραμμα του CW για το φθινόπωρο του 2016 έχει το Supergirl το βράδυ της Δευτέρας, στην ίδια ώρα που έπαιζε η σειρά όταν ήταν στο CBS. Με την προσθήκη του Supergirl στο πρόγραμμά του, τώρα το κανάλι θα έχει μια κόμικ-σειρά σε 4 διαφορετικά βράδια της εβδομάδας, αφού τα The Flash, Arrow και Legends of Tomorrow παραμένουν στις θέσεις που είχαν, τα βράδια της Τρίτης, Τετάρτης και Πέμπτης αντίστοιχα.

  Το κανάλι θα προβάλλει δυο νέες σειρές το φθινόπωρο: τη ρομαντική δραμεντί No Tomorrow, η οποία θα ακολουθεί το The Flash τις Τρίτες, ενώ το Frequency (η νέα σειρά του πρώην showrunner του Supernatural, Jeremy Carver, βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του 2000) θα παίζει μετά το Arrow τις Τετάρτες. Οι νέες προσθήκες μεταφέρουν το Supernatural στις Πέμπτες και το Crazy Ex-Girlfriend στις Παρασκευές.

  Οι υπόλοιπες σειρές του καναλιού (The 100, iZombie, The Originals και Reign) θα ξεκινήσουν στο δεύτερο μισό της σεζόν, όπως θα συμβεί και με το νέο teen drama που θα έχει τίτλο Riverdale και θα είναι βασισμένο στα κόμικς Archie.

  Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του CW για τις σειρές που θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο. (Οι ώρες που αναγράφονται είναι ώρες ΗΠΑ και οι νέες σειρές εμφανίζονται με έντονα γράμματα.)

  ΔΕΥΤΕΡΑ

  8 p.m. Supergirl
  9 p.m. Jane the Virgin

  ΤΡΙΤΗ

  8 p.m. The Flash
  9 p.m. No Tomorrow

  ΤΕΤΑΡΤΗ

  8 p.m. Arrow
  9 p.m. Frequency

  ΠΕΜΠΤΗ

  8 p.m. Legends of Tomorrow
  9 p.m. Supernatural

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  8 p.m. The Vampire Diaries
  9 p.m. Crazy Ex-Girlfriend

  via: spngreece.gr

  Share it!!
   Facebook