Φαν της σειράς επιμένει ότι η Ρέιτσελ & ο Τζόι από τα «Φιλαράκια» είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον και εξηγεί τους λόγους – Λυπόμαστε πολύ, Ρος!

August 19, 2017
By
Facebook
Share it!!

  Μήπως ο Τζόι ήταν ο ένας και μοναδικός έρωτας της Ρέιτσελ στα «Φιλαράκια» (ή όπως λέει η Φοίβη «ο δικός της αστακός») κι όχι ο Ρος; Μια μεγάλη φαν έχει αναπτύξει μια σπουδαία θεωρία γιατί οι συγκάτοικοι που βρέθηκαν κάποια στιγμή να φιλιούνται έπρεπε να είναι η πραγματική ερωτική ιστορία της σειράς.

   

  Η πιο παθιασμένη φαν της σειράς «Φιλαράκια» αιτιολογεί με πολύ πειστικά επιχειρήματα γιατί θα έπρεπε όλοι να υποστηρίζουμε το ζευγάρι Ρέιτσελ-Τζόι αντί για το ζευγάρι Ρέιτσελ- Ρος, τον πατέρα του παιδιού της. Ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι στο τέλος η Ρέιτσελ (Τζένιφερ Άνιστον) κατέβηκε από το αεροπλάνο που θα την πήγαινε στο Παρίσι και επέστρεψε τελικά στον παλαιοντολόγο Ρος (Ντέιβιντ Σβίμερ), ήταν ο Τζόι Τριμπιάνι (Ματ Λε Μπλανκ) αυτός που θα έπρεπε να είναι η αδερφή ψυχή της. Μια φανατική τηλεθεάτρια της σειράς, ονόματι Κλερ Ουίλετ, έκανε πάνω από 100 αναρτήσεις στο Twitter, υποστηρίζοντας ότι ο Τζόι πραγματικά αγαπούσε και καταλάβαινε τη Ρέιτσελ περισσότερο και παραθέτοντας τους λόγους για τους οποίους ο Ρος ήταν εντελώς ακατάλληλος γι΄αυτήν.

  Ακούστε την, γιατί πραγματικά οι απόψεις της βγάζουν πολύ νόημα!

  «Η Ρέιτσελ με την οποία ήταν ερωτευμένος ο Ρος ήταν μια εφηβική φαντασίωση την οποία δεν ξεπέρασε ποτέ και η οποία μπορεί να μην ήταν παρά μόνο μια ψευδαίσθηση» είναι η κεντρική ιδέα και είναι ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΗ. Στο πρώτο κιόλας επεισόδιο μάθαμε ότι ο Ρος ήταν ανέκαθεν ερωτευμένος με την καλύτερη φίλη της αδερφής του. Έτσι, όταν επιτέλους έγινε δική του, τη μεταχειρίστηκε σαν ένα βραβείο που κέρδισε· ζήλευε αφόρητα τους άλλους άντρες, με τον τρόπο που θα ζήλευε ένα σχολιαρόπαιδο. Δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ υποστηρικτικός όταν η Ρέιτσελ είχε την πρώτη μεγάλη επαγγελματική της επιτυχία στο πολυκατάστημα Μπλουμινγκντέιλ, μόνο και μόνο επειδή ο συνάδελφός της Ρόμπερτ ήταν ένας πολύ σέξι άντρας. Στην πραγματικότητα, αυτή του η κτητικότητα ήταν ο λόγος που οδήγησε στο «χωρισμό» τους, όπου ο Ρος κοιμήθηκε με κάποια άλλη μερικές ώρες αργότερα –τι ηλίθιος!- με αποτέλεσμα να τον παρατήσει η Ρέιτσελ.

  Ο Τζόι, από την άλλη, πάντα υποστήριζε την Ρέιτσελ και την καριέρα της. Τη βοήθησε να βρει την πρώτη της δουλειά κι από σερβιτόρα στο Central Perk να εργαστεί στο Fortunata Fashion. Παρέμεινε φίλος της σε όλες τις καλές και κακές στιγμές της και ερωτεύτηκε την ώριμη γυναίκα στην οποία εξελίχθηκε, κι όχι την ιδανική εικόνα κάποιας έφηβης. Η Ρέιτσελ συγκατοικούσε μαζί του και ήταν έγκυος όταν ο Τζόι συνειδητοποίησε τα αισθήματά του γι’ αυτήν. ΑΥΤΟΣ είναι πραγματικός έρωτας από τα μύχια της ψυχής.

  Η Κλερ επίσης μας θυμίζει πόσο βαθιά πληγωμένη ήταν η Ρέιτσελ όταν την πρωτοσυναντήσαμε και πώς η σχέση της με τον Ρος χειροτέρεψε την κατάσταση, ενώ με τον Τζόι ήταν πάντα ανέμελη και χαρούμενη. «Σε όλη της τη ζωή η Ρέιτσελ ήταν στην τσίτα και ο Τζόι της έμαθε πώς να χαλαρώνει επιτέλους. Της έβγαζε πάντα έναν πιο παιδιάστικο εαυτό» γράφει. Όταν ο Τσάντλερ αποφάσισε να συγκατοικήσει με τη Μόνικα, η Ρέιτσελ έγινε η συγκάτοικος και η συνεργός του Τζόι στις τρέλες. Τρώγανε στο πάτωμα, πετούσαν χαρτιά κουζίνας στις πόρτες, την έμαθε να χαλαρώνει κατά τη διάρκεια των μαθημάτων ιστιοπλοΐας και θυμάστε όταν αντάλλαξαν τα βιβλία τους, τη Λάμψη και τις Μικρές Κυρίες; Πόσο χαριτωμένο ήταν αυτό! Πάντα περνούσαν τέλεια μαζί.

  «Στο μεταξύ, ας δούμε πόσες λίγες στιγμές υπήρξαν στα «Φιλαράκια» που ο Ρος και η Ρέιτσελ ήταν ΤΟΣΟ χαλαροί και χαριτωμένοι όταν ήταν μαζί. Η κατάσταση ήταν ΠΑΝΤΑ τεταμένη. Τσακωμοί, ζήλεια, κτητικότητα, δράματα. Η σχέση τους φαίνεται να ήταν ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ», γράφει η Κλερ. Και είναι ΤΟΣΟ αλήθεια αυτό. Ο Ρος ήταν γκρινιάρης, εγωιστής, υποτιμούσε την ευφυία της Ρέιτσελ και συνέχιζε να λέει «Ήμασταν χωρισμένοι» για 8 αναθεματισμένα χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Έλεος! Κλερ, το κέρδισες το παιχνίδι! Εξηγώντας τον ισχυρισμό σου σε 100 μηνύματα των 140 χαρακτήρων, σίγουρα μας έπεισες ότι η Ρέιτσελ κι ο Τζόι θα ήταν ιδανικοί ο ένας για τον άλλο κι ότι ο Ρος και η Ρέιτσελ ήταν χάλια ως ζευγάρι.

  Atsamίτες, εσείς συμφωνείτε ότι ο Τζόι και η Ρέιτσελ ήταν καλύτερο ζευγάρι απ’ ότι ο Ρος και η Ρέιτσελ;

  via

  Share it!!
   Facebook

   Tags: