Το πρώτο τρέιλερ της δεύτερης σεζόν της σειράς ‘Outlander’ είναι γεμάτο με ίντριγκα, ομορφιά και κίνδυνο

December 7, 2015
By
Facebook
Share it!!

  outlander-season-2-claires-dressΗ σειρά ‘Outlander’ πρόκειται να επιστρέψει αυτήν την άνοιξη και το  Starz μόλις κυκλοφόρησε ένα σύντομο διαφημιστικό βίντεο για να μας ανοίξει την όρεξη!

  Το Starz δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την επίσημη ημερομηνία για την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς ‘Outlander’  αλλά είμαστε αρκετά σίγουροι ότι έχουμε πέσει κοντά.

  Η επίσημη περίληψη της σεζόν έχει ως εξής, «Η δεύτερη σεζόν του Outlander ξεκινά με την Claire και τον Jamie να φτάνουν στη Γαλλία, αποφασισμένοι να εμποδίσουν την εξέγερση των Ιακωβιτών που καθοδηγείται από τον Πρίγκιπα Charles Stuart, και να σταματήσουν τη μάχη του Culloden. Ο ξάδερφος του Jamie, Jared που είναι τοπικός έμπορος κρασιού, βοηθά τον Jamie και την Claire να μπούν στον πολυτελή κόσμο της γαλλικής κοινωνίας, όπου οι ίντριγκες και τα πάρτυ είναι άφθονα, αλλά το πολιτικό κέρδος δεν αποδεικνύεται πολύ καρποφόρο. Αλλάζοντας την πορεία της ιστορίας, το βίντεο παρουσιάζει προκλήσεις που αρχίζουν να επηρεάζουν αρνητικά τη δομή της σχέσης τους. Παρ’όλα αυτά, γνωρίζοντας τι βρίσκεται μπροστά τους, η Claire και ο Jamie πρέπει να αγωνιστούν για να εμποδίσουν μια καταδικασμένη εξέγερση των Highlanders, και την εξαφάνιση της ζωής της Σκωτίας όπως τη γνωρίζουν».

  Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε πρόσφατα έχει παλιά, γνώριμα πρόσωπα όπως ο Jamie (Sam Heughan) και η Claire (Caitriona Balfe), καθώς επίσης και καινούρια πρόσωπα τα οποία αναφέρονται στη λίστα με το καστ της δεύτερης σεζόν.  Στα 21’’ του παρακάτω τρέιλερ θα συναντήσουμε επίσης για πρώτη φορά τον Stanley Weber στον ρόλο του Κόμη St. Germain.

  Υπάρχουν κάποιες υπέροχες στιγμές στο βίντεο για τους νέους και παλιούς φαν της σειράς. Οι παρακάτω είναι κάποιες στιγμές από το τρέιλερ που ξεχωρίσαμε:

  • Η αφήγηση της Claire είναι απολύτως σωστή. Μας έχει λείψει η ήρεμη φωνή της κατά την περίοδο απουσίας του ‘Outlander’.
  • Λατρεύουμε τους εξωτερικούς χώρους από το Παρίσι του 18ου αιώνα. Εντάξει, κάπως έτσι είναι και σήμερα η Πράγα, αλλά είναι υπέροχη. Το ‘Outlander’ έδινε πάντα έμφαση στα γραφικά και φαίνεται πως η δεύτερη σεζόν δε θα μας απογοητεύσει.
  • Πόσο χαρούμενοι είμαστε που θα δούμε σκωτσέζικα μάλλινα ρούχα; Η σχεδιάστρια των κουστουμιών Terry Dresbach έκανε καταπληκτική δουλειά πέρυσι έχοντας φτιάξει πολύ ωραία όλα τα κουστούμια. Μας αρέσει το ότι κάνει λεπτομερή δουλειά, όπως το ότι χρησιμοποίησε τη σωστή απόχρωση του κόκκινου για τις βρετανικές στρατιωτικές στολές. Ταυτόχρονα, προκειμένου να πάει σύμφωνα με την περίοδο και τις συνθήκες της σειράς, δεν έκανε αρκετά πράγματα τα οποία θα ήταν εντυπωσιακά. Τώρα που η δράση έχει μεταφερθεί στη Γαλλία και στην αυλή του βασιλιά, τα κουστούμια δεν είναι τόσο φανταχτερά.
  • Για τους μεγάλους φαν και αναγνώστες του βιβλίου, το 8ο’’ κυριολεκτικά μας χαροποιεί.
  • Στα 14’’ βλέπουμε τον Jaime και την Claire στο κρεβάτι και είναι προφανές ότι η Claire είναι έγκυος. Είναι μια απίστευτα συγκινητική στιγμή.
  • Στα 16’’ του τρέιλερ βλέπουμε το κόκκινο φόρεμα. Οι λάτρες του βιβλίου ξέρουμε που καταλήγει όλο αυτό και απλά δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε το μπροστά!
  • Θα δούμε τον Jamie να πολεμά με σπαθί κάποιον που πιστεύουμε πως είναι ο Murtagh και αργότερα ο Murtagh βοηθάει την Claire να κατέβει από μια άμαξα.
  • Έπρεπε να ακούσουμε αυτή την περιγραφή! Μας είχε λείψει το αναιδές χαμόγελο του Jamie.
  • Στα 30’’ συναντάμε την τελειότητα και ο τρόπος που κοιτιούνται ο Jamie και η Claire είναι ο λόγος που παρακολουθούμε τη σειρά.
  • Η Claire βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής και αυτό είναι σωστό. Καθώς συνεχίζει η ιστορία του Jamie και της Claire στη σειρά Outlander, για λόγους που δε θα μαρτυρήσουμε, θα δούμε ότι υπάρχει μια μεγάλη αφήγηση της Claire στο δεύτερο βιβλίο ‘Dragonfly in Amber’. Αυτό είναι προφανές στο βίντεο.

  Η σειρά ‘Outlander’ θα επιστρέψει στο Starz αυτήν την άνοιξη!

  via

  Share it!!
   Facebook

   Tags: ,