The Strain 4ος κύκλος Promo: Ο καθηγητής περιμένει

May 31, 2017
By
Facebook
Share it!!

  Το νέο promo για την 4η σεζόν του The Strain επικεντρώνεται σε μια ανεπίσημη κουβέντα που παίρνει απρόσμενη τροπή. Μετά από τρεις σεζόν απεγνωσμένων αγώνων ενάντια στις δυνάμεις του Αφέντη και την αρχαία κατάρα των βαμπίρ που κουβαλάει μαζί του, ο Δρ. Εφρέμ Γκουντγουέδερ και η ετερόκλητη ομάδα του από επιζώντες της αποκάλυψης σύντομα ξεκινούν για το τέλος της αναζήτησής τους στην 4η και τελευταία σεζόν του The Strain του FX. Μέχρι τώρα ο δρόμος δεν ήταν εύκολος, με το τέλος της 3ης σεζόν να βρίσκει τη Νέα Υόρκη να αντιμετωπίζει απίστευτες καταστροφές, χάρη στον αδιόρθωτα εγωιστή γιο του Εφρέμ, τον Ζακ.

  Όπως μπορεί κανείς να φανταστεί για μια σειρά που ασχολείται με βαμπίρ, πολλοί φίλοι και συγγενείς των ηρώων παραδίδουν τα όπλα με την πάροδο του χρόνου, είτε υποκύπτοντας στην ίδια την μόλυνση που προκαλεί τη μετάλλαξη, είτε πεθαίνοντας με κάποιον παλιό παραδοσιακό τρόπο. Στα θύματα συμπεριλαμβάνονται ο Τζιμ Κεντ (Sean Astin), πρώην συνάδελφος του Εφρέμ, η αγαπημένη του Νόρα Μαρτίνεζ (Mia Maestro), η πρώην γυναίκα του Κέλι (Natalie Brown), καθώς και πολλοί άλλοι.

  Αυτός που κατάφερε να αποφύγει το θάνατο και/ή τη μόλυνση από τον Αφέντη μέχρι τώρα είναι ο καθηγητής Αβραάμ Σετράκιαν (David Bradley), ένας ηλικιωμένος κυνηγός βαμπίρ –ή αλλιώς στριγκόι- που παρακολουθεί τα ίχνη της καταστροφής που αφήνει ο Αφέντης εδώ και πολλές δεκαετίες. Δυστυχώς, το τελευταία promo της 4ης σεζόν του The Strain –με τίτλο The Fireside Chat- αφήνει την υποψία ότι το ρεκόρ επιβίωσης του Σετράκιαν μπορεί να πλησιάζει σε ένα τρομακτικό τέλος, σε μια θανάσιμη συνάντηση μεταξύ του καθηγητή και του συντρόφου του Φετ (Kevin Durand). Δείτε το στο τρέιλερ.

  Ενώ με μια πρώτη ματιά φαίνεται πως ο Σετράκιαν έχει μολυνθεί, υπάρχουν πολλοί τρόποι να ερμηνεύσει κανείς την παραπάνω σκηνή. Κατ’ αρχάς, δεν φαίνεται και πολύ πιθανό το FX να έκανε τέτοιο spoil για τη μοίρα ενός τόσο σημαντικού χαρακτήρα σε ένα αρχικό τρέιλερ, κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε τι ακριβώς είναι αυτό που είδαμε. Ίσως η ευκολότερη απάντηση σ’ αυτή την ερώτηση να είναι ότι το κλιπάκι απλά μας δείχνει κάποιον εφιάλτη του Αβραάμ ή του Φετ. Εννοείται πως κάτι τέτοιο θα ήταν ένα είδος εξαπάτησης, αλλά τα εκάστοτε τμήματα μάρκετινγκ μιας εταιρείας δεν φημίζονται για την άμεμπτη ειλικρίνειά τους.

  Ωστόσο, θα μπορούσε κάλλιστα να μην είναι αυτή η απάντηση. Από την αρχή της σειράς είναι γνωστό ότι ένας λόγος για τον οποίο ο Σετράκιαν είναι ακόμη ζωντανός και μπορεί να κυνηγάει τον Αφέντη είναι ότι παίρνει συχνά μικρές «δόσεις» από το αίμα των στριγκόι, το οποίο ονομάζει ως «το λευκό». Μήπως ο Σετράκιαν δεν υπολόγισε καλά τη δόση και κατέληξε να έχει μολυνθεί; Σίγουρα είναι πιθανό, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς την πίεση που δέχεται. Όπως και να ‘χει, οι φανς σύντομα θα μάθουν την αλήθεια, όταν το The Strain επιστρέψει στις οθόνες τους αυτό το καλοκαίρι.

  via

  Share it!!
   Facebook

   Tags: ,