Το X-files επιστρέφει στη midseason του 2018

May 22, 2017
By
Facebook
Share it!!

  Το FOX ανακοίνωσε πως η σειρά X-Files θα επιστρέψει για ένα δεύτερο κύκλο την επόμενη χρονιά. Τόσο ο David Duchovny όσο και η Gillian Anderson θα παίζουν τους συνηθισμένους τους ρόλους, δηλαδή τους πράκτορες του FBI Fox Mulder και Dana Scully αντίστοιχα, και η ιστορία θα συνεχίζεται πιθανότατα από το cliffhanger της προηγούμενης σεζόν. Ο Chris Carter θα αναλάβει για ακόμη μια φορά το τιμόνι της παραγωγής.

  Η συνέχεια της μίνι σειράς –που σίγουρα οι φαν θα την αποκαλούν ως 11η σεζόν- ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα, με το FOX να μιλάει για 10 ακόμα επεισόδια που θα ακολουθήσουν τα 6 πρώτα της σειράς. Δεν αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι η σειρά θα συνεχιστεί, καθώς τα πρώτα επεισόδια της σειράς τα πήγαν εξαιρετικά καλά, παρά τις αμφιλεγόμενες κριτικές.

  Αυτή τη στιγμή έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πότε θα επιστρέψει το X-Files στη μικρή οθόνη. Στην ανακοίνωση τύπου που έκανε το κανάλι, η σειρά θα επιστρέψει στις αρχές του 2018. Ιδού οι σχετικές πληροφορίες:

  Το 2018, οι νέες σειρές που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του σταθμού θα περιλαμβάνουν τις δραματικές σειρές 9-1-1 και THE RESIDENT, την κωμωδία LA TO VEGAS και καινούργια επιπλέον επεισόδια της σειράς THE X-FILES.

  Στο επόμενο κεφάλαιο του THE X-FILES, με τα 10 νέα συναρπαστικά επεισόδια της σειράς, για μια ακόμη φορά δημιουργός και παραγωγός είναι ο Chris Carter, με τους πρωταγωνιστές David Duchovny και Gillian Anderson να επιστρέφουν στους χαρακτηριστικούς τους ρόλους ως πράκτορες του FBI, FOX MULDER και DANA SCULLY. Το 2016, το X-FILES προσέλκυσε το ενδιαφέρον περίπου 16 εκατομμυρίων τηλεθεατών και ήταν η νούμερο 2 δραματική σειρά της σεζόν, καθώς και η πιο πολυσυζητημένη σειρά στο Twitter.

  Παρόλο που δεν έχουμε επίσημη ημερομηνία για την επιστροφή της σειράς, η ανακοίνωση φαίνεται να δείχνει ότι το FOX σχεδιάζει να κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο κομμάτι της σειράς την ίδια περίοδο με το πρώτο. Οι φαν θα πρέπει να περιμένουν τα νέα επεισόδια γύρω στις 28 ή 29 Ιανουαρίου του 2018, ανάλογα με το αν η σειρά κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, για μια ακόμη φορά, την οποία θα ακολουθήσει η καθιερωμένη προβολή της Δευτέρας.

  Τα νέα 10 επεισόδια είναι επίσης μια αλλαγή, την οποία θα υποδεχτούν με χαρά όσοι θεωρούσαν ότι η προηγούμενη σεζόν ήταν πολύ μικρή –μέσα σ’ αυτούς και ο David Duchovny. Μετά τα πρώτα 6 επεισόδια, ο δημιουργός Chris Carter και η ομάδα του αποφάσισαν να κλείσουν τον 10ο κύκλο με δύο μυθολογικά επεισόδια, με τα 4 μεσαία επεισόδια ως αυτοτελή. Με τη συνέχιση της σειράς, οι φαν πιθανότατα θα πρέπει να περιμένουν έναν πιο ομαλό διαμοιρασμό 4 ή 5 μυθολογικών επεισοδίων. Αν ανατρέξουμε σε προηγούμενες σεζόν του X-Files, πρέπει να περιμένουμε κάποια μυθολογικά επεισόδια κάπου στο μέσον της σεζόν, με ένα αυτοτελές επεισόδιο που θα οδηγεί σε κάποιο μυθολογικό.

  Όπως και να ‘χει, δύο χρόνια είναι μεγάλος χρόνος παραμονής μεταξύ των σεζόν και με αυτούς τους ρυθμούς, ακόμη κι αν αποφασιστεί μια καινούργια ανανέωση, πιθανότατα δεν θα δούμε τα νέα επεισόδια μέχρι τον Ιανουάριο του 2020. Ο Chris Carter είχε αναφέρει ότι δεν υπάρχουν σχέδια για spinoff, αλλά πρέπει να αναλογιστούμε αν το FOX θεωρεί ότι υπάρχει χώρος για να επεκταθεί σε κάτι τέτοιο, τώρα που η σειρά έχει αναβιώσει.

  via

  Share it!!
   Facebook

   Tags: , , , ,